Konijnenflat: ( standaard hok )

Konijnenflat met 9 hokken voorzien van een nachthok:
Breedte: 130 cm ( incl. nachthok )
Diepte: 80 cm
Hoogte: 65 cm

In een standaard hok bevindt zich een konijnentoilet , hooiruif en een wilgentakkenbruggetje. Deze verblijven zijn geschikt voor rassen tot 2.5 kg.

Een verblijf in een standaard hok kost per dag € 5,- per konijn, elk opvolgend konijn € 3,- per dag.

Wollies Konijnenhuis zonder ren: ( geschikt voor kleine rassen tot 2.5 kg )

Dit Konijnenhuis heeft 2 verdiepingen maar geen extra ren. Dit verblijf is geschikt voor 1 konijn of 2 kleine konijnen. Het Konijnenhuis is voorzien van een wilgentakkenbrug, konijnentoilet en een hooibal welke 2x per dag gevuld wordt.

Een verblijf in het Konijnenhuis kost € 6,- per dag voor 1 konijn, elk opvolgend konijn € 3,- per dag.

Wollies Konijnenhuizen: ( geschikt voor kleine rassen tot 2.5 kg )

De Wollies Konijnenhuizen met vaste ren, geschikt voor meerdere konijnen, zijn voorzien van een grote hooiruif, konijnentoilet, wilgentakkenbrug maar ook speelgoed zoals een tunnel.

Een verblijf in de Wollies Konijnenhuis kost per konijn € 6,- per dag, elk opvolgend konijn € 4,- per dag. (Tijdens de schoolvakanties alleen te boeken voor een koppel konijnen)


Wollies Boswachtershuis met overdekte ren:

Dit verblijf is geschikt voor meerdere konijnen. Het verblijf heeft een groot nachthok ( per trap te bereiken ) en is voorzien van een grote hooiruif. De ren is overdekt en in de ren bevinden zich een konijnentoilet, een wilgentakkenbrug en waterflessen.

Een verblijf in de Wollies Boswachtershuis kost per konijn € 7,- per dag, elk opvolgend konijn € 5,- per dag. (Tijdens de schoolvakanties alleen te boeken voor een koppel konijnen.)

Wollies Landhuis met een 6 m2 ren:

Dit ruime verblijf is voorzien van een 6 m2 grote ren. Het verblijf is een kinderspeelhuis wat is ingericht met een konijnentoilet, een grote hooiruif, wilgentakkenbrug en speelgoed zoals een tunnel.

Een verblijf in de Wollies Landhuis met grote ren kost € 8,- per dag, elk opvolgend konijn € 6,- per dag. (Tijdens de schoolvakanties alleen te boeken voor een koppel konijnen)