Konijnenflat: ( standaard hok )

Konijnenflat met 9 hokken voorzien van een nachthok:
Breedte: 130 cm ( incl. nachthok )
Diepte: 80 cm
Hoogte: 65 cm

In een standaard hok bevindt zich een konijnentoilet , hooiruif en een wilgentakkenbruggetje. Deze verblijven zijn geschikt voor rassen tot 2.5 kg.

Een verblijf in een standaard hok kost per dag € 5,- per konijn, elk opvolgend konijn € 3,- per dag.

Wollies Konijnenhuizen: ( geschikt voor kleine rassen tot 2.5 kg )

De Wollies Konijnenhuizen met vaste ren, geschikt voor meerdere konijnen, zijn voorzien van een grote hooiruif, konijnentoilet, wilgentakkenbrug maar ook speelgoed zoals een tunnel.

Een verblijf in de Wollies Konijnenhuis kost per konijn € 6,- per dag, elk opvolgend konijn € 4,- per dag. ( Tijdens de schoolvakanties alleen te boeken voor een koppel konijnen. )

Wollies Landhuis met een 6 m2 ren:

Dit ruime verblijf is voorzien van een 6 m2 grote ren. Het verblijf is een kinderspeelhuis wat is ingericht met een konijnentoilet, een grote hooiruif, wilgentakkenbrug en speelgoed zoals een tunnel.

Een verblijf in de Wollies Landhuis met grote ren kost € 8,- per dag, elk opvolgend konijn € 6,- per dag. (Tijdens de schoolvakanties alleen te boeken voor een koppel konijnen.)

Wollies Tuinhuis

Wollies Tuinhuis, geschikt voor max. 2 kleine konijnen of 1 groter konijn, is voorzien van een grote hooiruif, konijnentoilet, wilgentakkenbrug, een speelgoedballetje en twee waterflessen.

Een verblijf in de Wollies Tuinhuis kost per konijn € 6,-per dag, elk opvolgend konijn € 3,- per dag.